top of page
Vyhledat

Všechno se nedaří, jak jsme si představovali, zní z klubu


Mužský tým po postupu do vyšší soutěže řeší své neúspěšné působení. Juniorský tým se rozstřílel a určitě brzo přijdou do tabulky další body. Přečtěte si první část rozhovoru s prezidentem klubu Markem Řeháčkem ohledně fungování mužů a juniorů.


Od nového roku převzal juniorský tým Ondřej Kocúr, který u týmu již pracoval v předchozím období. Ke změně došlo zcela přirozeně. U týmu již přestala fungovat chemie a tým začal stagnovat. Cílem bylo vnést do týmu nový náboj a jiný pohled na florbal. Osobně jsem zatím spokojený. Vidím na klucích chuť do práce. Na tréninku panuje dobrá nálada, a to je pro mě důležité, říká prezident klubu Marek Řeháček. V týmu působí také hráči, kteří již pravidelně nastupují za mužský tým a patří k jeho stabilním hráčům. Ano, z toho mám velikou radost. Naším cílem je propojovat juniory a muže. Kluci sbírají zkušenosti a určitě jim to pomůže na další cestě, říká spokojeně Řeháček.


Mužský A tým po postupu do vyšší ligy momentálně řeší velkou herní krizi. Sezóna je již v druhé půlce a zachránit se bude velký boj. Sám jsem z toho velmi znepokojený. Vše se snažíme společně vyříkat a nepovedenou sezónu zachránit. Momentálně zkoušíme nové věci a uvidíme. Nemáme co ztratit, říká Řeháček. Poučení přišlo především z rozdílných pohledů na florbal mezi týmem a odstupujícím trenérem. Neklapalo to dlouhodobě, osobně mě to mrzí, ale lepší řešení než pracovat bez Romana Mikuláška, nebylo, dodává Řeháček. Na začátku měsíce Mikulášek opustil trenérskou lavici i mužského týmu. Zda se hledá u týmu náhrada není jasné. Musíme si poradit sami v týmu, semknout se a bojovat, nikdo jiný to za nás nevyřeší. Spadl nám kámen ze srdce, ale nevyřešilo to náš problém. Pokud se podaří ligu zachránit, budou prémie, zakončuje Řeháček. Dlouhodobě jsou v klubu výborné podmínky, zda to bude stačit pro záchranu v lize ukáže následující čas.




284 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page