top of page
Vyhledat

Tak jsou za námi první dva měsíce…


…a my si můžeme shrnout, co se zatím událo. Kategorie přípravky a elévů má za sebou velký nábor, který přivedl do našeho klubu spoustu nových hráčů. Turnaje mají v kategorii elévů odehrané tři a na každém byl vidět velký florbalový posun, jak z řad nováčků, tak od hráčů, kteří mají už něco odehrané. Jde v nich vidět bojovnost a chuť vyhrát každý zápas!


Mladší a starší žáci do svých řad také přivedly nové posily. Turnaje letos hrají v rámci Orelské florbalové ligy pod Orlem Kunštát v kategoriích starších žáků a dorostenců. Starší žáci zatím na svém prvním turnaji oba zápasy prohráli, ale dorostencům se naopak povedlo obě utkání vyhrát.


Junioři mají velmi malou základnu hráčů, ale i tak se na svých zápasech drží i těch nejsilnějších týmů tabulky. První turnaje sice dopadly debaklem pro naše juniory, avšak na posledních dvou turnajích byly zápasy vyrovnané až do posledních minut. Zatím mají borci z juniorů pouze jednu výhru nad Valašským Meziříčím.


Pro mužský tým je velmi náročné potkat se na tréninku. Největší účast je právě na tom čtvrtečním, ze kterého se pak tvoří nominace na turnaje. Týmový duch v zápasech ale nechybí. Zatím se muži drží na 4. místě tabulky. V neděli 19.11. je čeká domácí turnaj.


Proběhlo podzimní soustředění, během kterého se naši hráči primárně skamarádili se svými spoluhráči a zlepšili svoji florbalovou techniku. Dívali jsme se na florbalová videa, řekli jsme si něco o správném protahování a stravě. A celé soustředění završil společný turnaj i s hráči mužského týmu.


21. 11. proběhne od 16:30 do 18:30 další akce klubu a to: Podzimní boje – miniklubový turnaj, přihlašování probíhá na členské sekci a událost je určena pro kategorie od přípravek po starší žáky.


19. 12. se společně naposledy sejdeme v tomto kalendářním roce na tradičním Vánočním turnaji! Přihlašování bude opět možné přes členskou sekci a to již brzy.


První měsíce nejdou hodnotit jinak než kladně. Spousta nových hráčů, mnoho turnajů a výsledky velmi dobré a vyrovnané s jinými týmy. Děkujeme všem trenérům za jejich práci, rodičům za jejich důvěru a hráčům za jejich odhodlání v reprezentaci našeho oddílu.

97 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page