top of page
Vyhledat

Startují tréninky a nový kroužek




Tréninkový kolotoč se opět rozbíhá od úterý 31. srpna 2021. Rozpis tréninků a zápasů najdete v členské sekci nebo na webu v příslušné záložce týmu.


Přípravka, elévové, mladší žáci, junioři a muži zasáhnou do soutěže pod hlavičkou Českého florbalu. Starší žáci a mužský rezervní tým budou hrát Orelskou ligu.


Bližší informace Vám poskytnou přímo trenéři po tréninku.


Příspěvky jsme se rozhodli oproti minulým rokům snížit. Věříme, že to všichni oceníte. My budeme rádi, pokud se většina z vás vrátí opět mezi nás a bude pokračovat v tréninkách.


Co je Členská sekce?


Všichni aktivní hráči zde jsou registrováni. Probíhá zde veškerá komunikace, a to včetně nominací na zápasy. Program také eviduje zdravotní prohlídky, GDPR či kontakty. Nechybí ani platby příspěvků. Automatické generování plateb či možnost okamžitého tisku potvrzení o úhradě zrychluje celý administrativní proces.


Všeobecně sportovní kroužek

Startuje nový mimoflorbalový projekt.


Pro koho je kroužek určen? Pro holky a kluky od 4 let.


4-6 let 15:30-16:30


7-10 let 16:30-17:30


Kde kroužek probíhá? Startujeme v pátek 10. září 2021 v tělocvičně Základní školy v Letovicích (vchod zezadu).


Co si vzít s sebou? Sportovní oblečení, obuv a pití.


Čemu se budeme věnovat? Jedná se o sportovní kroužek. Děti si vyzkouší různé sporty, zaměří se na pohybové hry, atletiku, gymnastiku. Budou šplhat, házet, lézt a společně se bavit.


Kolik kroužek stojí? Pro hráče, kteří navštěvují tréninky florbalu je zdarma. Pro děti, kteří se budou účastnit tohoto kroužku je poplatek 600-, Kč/pololetí.

152 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page