top of page
Vyhledat

Pozvánka na pohárový zápas


V sobotu 27. srpna 2022 od 18:00 hodin na domácí palubovce přivítáme SFK Kozel Počenice. Zápas se odehraje v rámci 2. kola Poháru Českého florbalu.


Zápas se odehraje systémem 3x20 minut. Pokud zápas skončí nerozhodně následuje 10 minut prodloužení a případně samostatné nájezdy.


Zápas musí najít vítěze, který postoupí do 3. kola. Kdo se bude radovat? Přijďte podpořit muže na jejich cestě pohárem. Všichni jste srdečně zváni do Sportovní haly v Letovicích.



Představení soupeře

SFK Kozel je florbalový klub působící na Kroměřížsku. Vznikl v roce 2001 a ve stejném roce vstoupil do oficiálních florbalových soutěží organizovaných Českou florbalovou unií. Největší úspěch klub dosáhnul v roce 2009. Hráči vybojovali historický postup do 1. ligy mužů, ve které počínaje sezónou 2009/2010 strávili dva soutěžní ročníky. V obou ročnících se Kozel probojoval do play-off soutěže. Finanční a časová náročnost spojená s nedostatkem mládežnických družstev a osob, jež by se o ně staraly, znamenaly dobrovolný pád do III. ligy mužů, nejvyšší regionální soutěže, kterou hrál až do sezóny 2014/2015, kdy se Kozel na jednu sezónu podíval do celostátní soutěže, neboť mu vzniklo právo nastupovat v nově vzniklé soutěži – Divizi D. Momentálně tým působí v Regionální lize mužů, kde hraje klidný střed tabulky.

104 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page