top of page
Vyhledat

Mužský tým slaví postup

O víkendu skončila sezóna mužskému týmu. Poslední turnaj se odehrál v brněnských Tuřanech. Do posledního zápasu mužstvo bojovalo o postup o ligu výš, který se nakonec stal skutečností. Za sezónou se ohlíží kapitán a trenér v jedné osobě Tadeáš Dvořák. Ten se do role dostal na začátku sezóny, kdy získal od vedení klubu v práci volnou ruku a podporu. Tým postupně pod taktovkou Dvořáka dostal jasný řád. Měl jsem velkou výhodu, že všechny kluky znám dobře a dlouho. Díky tomu jsem mohl přizpůsobit tréninkový plán a sestavy na zápas jejich potřebám, říká Dvořák. Během sezóny byly výsledky různorodé. Každopádně cíl klubu byl splněn. Podařilo se nám dosáhnout výsledku, který jsme si stanovili na začátku sezóny a tím byl postup, pokračuje Dvořák. 

I když florbal je pro všechny hlavně zábava a radost. O hráče v klubu je dobře postaráno. Se zázemím letovické haly jsem spokojený a je pro nás vyhovující ve všech směrech, říká trenér.

Momentálně je čas na oslavy a zakončení sezóny. Vedení klubu už ale začíná vyhlížet nový ročník. Postupně proběhnou pohovory se všemi hráči, kteří zasáhli do aktuálního ročníku včetně trenéra. Dvořák naznačuje, že by rád v pozici pokračoval. Pokud bude zájem ze strany spoluhráčů, tak se této pozice rád ujmu i v následující sezóně, zakončil.


Prezident klubu Marek Řeháček oceňuje práci a hru týmu. Jsem rád, že se nám podařilo opět postoupit a vážím si odvedené práce této party. Samozřejmě každý tomu věnoval jiný čas. Někteří si ode mě zaslouží nejen poděkování. Chtěl bych tím hráče podpořit a motivovat v další práci a pokračováním v klubu v nadcházející sezóně, shrnuje Řeháček. Zda projde kádr nějakou obměnou zatím nebylo prozrazeno.



107 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page