top of page
Vyhledat

Muži slaví postup do 2. kola


Úvodní kolo Poháru Českého florbalu muži odehráli o víkendu 20.-21. srpna v Dubňanech u Hodonína. Letovice se nejprve utkaly s domácím týmem, kde výsledkově propadly a zaznamenaly zbytečnou, ale vysokou porážku. Druhý zápas dne už muži zvládli lépe a připsali si do tabulky první tři body za výhru nad týmem z Ivanovic.


Druhý hrací den tým nastoupil nejprve do zápasu proti brněnským Hornetům. Po týmovém výkonu hráči vybojovali cennou remízu 4:4, která nakonec týmu přisoudila čtvrtou a zároveň poslední postupovou příčku v tabulce. Poslední zápas proti jasnému favoritovi z Přerova, dopadl lépe pro soupeře. Čtvrtý zápas ve dvou dnech byl cítit v nohách.






Konečná tabulka:


Výborným výkonem se blýskli oba brankáři. Václav Pohl odchytal hned tři zápasy a pomohl týmu k sobotní výhře. Navíc v dresu Letovic si odbyl premiérový start. V neděli do zápasu proti Hornets Brno nastoupil Radek Šafář, který také skvělými postřehy a zákroky pomohl k získání důležitého bodu do tabulky. Výbornou hru předvedli také hrající junioři Petr Šterc, Vojtěch Dvořák a Ondřej Kryštof, který zaznamenal hned tři trefy do sítě soupeřů.


V 2. kole vyzveme na domácí palubovce tým SFK Kozel Počenice. Utkání se odehraji v sobotu 27. srpna 2022 od 18:00 hod v SH Letovice.


129 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page