top of page
Vyhledat

Muži se připravují na novou sezonu

Aktualizováno: 10. 8. 2021




V druhé půlce srpna muži vstoupí do 1. kola Českého florbalu, kde změří během víkendu síly s týmy z vyšších lig. Během léta se skládá tým pro nadcházející sezónu. Kádr pro nadcházející sezónu se rozšířil. Přesvědčte se níže sami.


Změny v týmu:


Na roční hostování se vrací brankář Radek Šafář z Gullivers Sokol Brno, který v našem týmu nastupoval za mládežnické kategorie. Ondřej Kocúr a Martin Sedláček, kteří za klub nastupovali již v sezóně 2020/2021 se nyní stali hráči našeho klubu. Jejich hostování se změnilo v přestup. Kryštof Blažek přestupuje z Orlu Boskovice.


Tomáš Sedláček míří na roční hostování z Bořitova. Lukáš Budiš, který nastupoval minulou sezónu za divizní Blansko, se rozhodl pro roční hostování a zkusí své zkušenosti zúročit a pomoci našemu klubu.


Z juniorů si o místo v sestavě svými výkony zatím říká Petr Šterc. Uvidíme, zda se k němu v sezóně ještě někdo další přidá.


Širší kádr pro novou sezonu 2021/2022:


Mikulášek, Šafář, Kořístek, Sedláček T, Španiel, Straka, Sedlák, Řeháček, Foret, Sedláček M, Kocúr, Dvořáček, Skoták, Pospíšil, Štěrba, Chytrý, Dvořák, Skřička M, Blažek, Skřička P, Šterc, Budiš

131 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page