top of page
Vyhledat

Muži nakonec vybojovali postup do Jihomoravské ligy


A tým se představí ve vyšší soutěži, kde bude konkurovat 10 soupeřům. Poprvé se tým v lize představí 24. září v Brně. Již tento víkend vyráží hráči na 1. kolo Českého poháru do Dubňan.


Nově vznikl B tým, který bude nastupovat v Jihomoravském přeboru. Zde budou hrát převážně hráči, kteří nesplňují podmínky pravidelných tréninků a také tým bude úzce sloužit pro rozehrávání mladých hráčů. Tým zahájí sezónu 17. září v Blansku.


Změny v týmu:

Roční hostování se opět obnoví pro brankáře Radka Šafáře z Gullivers Sokol Brno, který v našem týmu nastupoval i v minulé sezóně. Brankoviště posílí taky Václav Pohl, který přichází z Boskovic.


Lukáš Budiš, který za klub nastupovali již v sezóně 2021/2022 se nyní stal hráč našeho klubu. Jeho hostování se změnilo v přestup z Atlasu Blansko.


Opět se na hřiště vrací Martin Učeň, který již prostředí klubu zná z mládežnických kategorií. Mezi muži to pro něj bude premiéra.


Z juniorů si o místo v sestavě svými výkony zatím říká Ondřej Kryštof, Vojtěch Dvořák a Petr Šterc, který pravidelně nastupoval za muže i v loňské sezóně. Uvidíme, zda se ke klukům v sezóně ještě někdo další přidá.


Kádr pro novou sezonu 2022/2023:


Tým A+B

Sedlák, Budiš, Řeháček, Sedláček, Učeň, Kocúr, Skoták, Šafář, Pohl, Kejík, Mikulášek, Dvořák V (J), Kryštof (J), Šterc (J), Forgáč, Blažek, Kořístek, Foret, Španiel, Nečas, Pospíšil P, Straka, Štěrba, Menoušek, Filip, Skřička M, Dvořák T, Jílek (J), Prudil (J)

117 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page