top of page
Vyhledat

Co je nového?




Máme za sebou dva měsíce tréninků. Všechny kategorie již odehrály úvodní turnaje. Tréninky i soutěže zatím probíhají dle plánu. Doufáme, že situace vydrží, abychom nadále mohli dělat, co nás baví.


Muži se po šesti odehraných kolech nachází na 3. místě v tabulce Jihomoravského přeboru mužů. Mužstvo se nadále sehrává a hledá optimální herní projev. Stále je před týmem velký kus práce.


Junioři jsou, podobně jako muži, na 3. místě ve své tabulce. Tým má aktuálně dostatek času na přípravu do dalších zápasů.


Naše mládežnické kategorie sbírají cenné zkušenosti. Někteří úspěšně odehráli své první zápasy. Těší nás zejména radost ze hry a úspěchy se samozřejmě brzo dostaví.


P O Z O R


Od čtvrtka 4.11.2021 dochází ke změně času tréninku přípravky a elévů. Trénink potrvá od 16:00-17:00 hod. Místo zůstává stejné. Připomínáme, že děti můžou navštěvovat tréninky i v pátek v tělocvičně základní školy.


4-6 let 15:30-16:30


7-10 let 16:30-17:30


Členská sekce – eos


Doufáme, že už se všem podařilo registrovat. Prosíme o sledování. Zde najdete nejaktuálnější informace – pokud by došlo ke zrušení tréninků a podobně.


Pokud se dítě nebude cítit zdravotně v pořádku, zvažte, prosím, účast na tréninku. Děkujeme za spolupráci a těšíme se na tréninku a zápasech naviděnou.

138 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page