Florbal Letovice

9. srp 2021

Muži se připravují na novou sezonu

Aktualizace: 10. srp 2021

V druhé půlce srpna muži vstoupí do 1. kola Českého florbalu, kde změří během víkendu síly s týmy z vyšších lig. Během léta se skládá tým pro nadcházející sezónu. Kádr pro nadcházející sezónu se rozšířil. Přesvědčte se níže sami.

Změny v týmu:

Na roční hostování se vrací brankář Radek Šafář z Gullivers Sokol Brno, který v našem týmu nastupoval za mládežnické kategorie. Ondřej Kocúr a Martin Sedláček, kteří za klub nastupovali již v sezóně 2020/2021 se nyní stali hráči našeho klubu. Jejich hostování se změnilo v přestup. Kryštof Blažek přestupuje z Orlu Boskovice.

Tomáš Sedláček míří na roční hostování z Bořitova. Lukáš Budiš, který nastupoval minulou sezónu za divizní Blansko, se rozhodl pro roční hostování a zkusí své zkušenosti zúročit a pomoci našemu klubu.

Z juniorů si o místo v sestavě svými výkony zatím říká Petr Šterc. Uvidíme, zda se k němu v sezóně ještě někdo další přidá.

Širší kádr pro novou sezonu 2021/2022:

Mikulášek, Šafář, Kořístek, Sedláček T, Španiel, Straka, Sedlák, Řeháček, Foret, Sedláček M, Kocúr, Dvořáček, Skoták, Pospíšil, Štěrba, Chytrý, Dvořák, Skřička M, Blažek, Skřička P, Šterc, Budiš

    1310
    1