Florbal Letovice

16. srp 2022

Muži nakonec vybojovali postup do Jihomoravské ligy

A tým se představí ve vyšší soutěži, kde bude konkurovat 10 soupeřům. Poprvé se tým v lize představí 24. září v Brně. Již tento víkend vyráží hráči na 1. kolo Českého poháru do Dubňan.

Nově vznikl B tým, který bude nastupovat v Jihomoravském přeboru. Zde budou hrát převážně hráči, kteří nesplňují podmínky pravidelných tréninků a také tým bude úzce sloužit pro rozehrávání mladých hráčů. Tým zahájí sezónu 17. září v Blansku.

Změny v týmu:

Roční hostování se opět obnoví pro brankáře Radka Šafáře z Gullivers Sokol Brno, který v našem týmu nastupoval i v minulé sezóně. Brankoviště posílí taky Václav Pohl, který přichází z Boskovic.

Lukáš Budiš, který za klub nastupovali již v sezóně 2021/2022 se nyní stal hráč našeho klubu. Jeho hostování se změnilo v přestup z Atlasu Blansko.

Opět se na hřiště vrací Martin Učeň, který již prostředí klubu zná z mládežnických kategorií. Mezi muži to pro něj bude premiéra.

Z juniorů si o místo v sestavě svými výkony zatím říká Ondřej Kryštof, Vojtěch Dvořák a Petr Šterc, který pravidelně nastupoval za muže i v loňské sezóně. Uvidíme, zda se ke klukům v sezóně ještě někdo další přidá.

Kádr pro novou sezonu 2022/2023:

Tým A+B

Sedlák, Budiš, Řeháček, Sedláček, Učeň, Kocúr, Skoták, Šafář, Pohl, Kejík, Mikulášek, Dvořák V (J), Kryštof (J), Šterc (J), Forgáč, Blažek, Kořístek, Foret, Španiel, Nečas, Pospíšil P, Straka, Štěrba, Menoušek, Filip, Skřička M, Dvořák T, Jílek (J), Prudil (J)

    1160
    0